Gratis voedingsadvies

Lees meer

Over Mera The Petfood Family

Welkom bij MERA The Petfood Family

Wij adviseren u graag!

Kijk op uw gemak eens rond in de MERA PETFOOD NL shop en lees meer over onze bijzonder hoogwaardige natuurlijke hondenvoeding uit Duitsland.

Dagelijks staan wij met een enthousiast team klaar om u te adviseren bij uw keuze voor de beste voeding voor uw hond.
Honden verrijken ons leven; ze zijn trouwe partners, vrienden en niet zelden ook helpers van de mens. Met ruim 60 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van bijzonder hoogwaardige natuurlijke hondenvoeding, is het ons doel om alle honden in iedere levensfase echt goed te voeden.

MERA brokken voldoen aan de steeds evoluerende eisen voor een gezonde en verantwoorde hondenvoeding. In de innovatieve recepten worden hoogwaardige natuurlijke grondstoffen gecombineerd waardoor de MERA brokken een bijzonder hoog kwaliteitsniveau hebben. Verschillende honden stellen verschillende eisen aan hun dagelijkse voeding. Met meer dan 20 verschillende voedingsrecepten kunnen wij voor bijna iedere hond de optimale voeding aanbieden.

Omdat het vaak niet eenvoudig blijkt de beste voeding voor uw hond te kiezen, adviseren wij u graag. U kunt ons dagelijks heel gemakkelijk bereiken, zowel telefonisch als per e-mail of WhatsApp, met al uw vragen over de beste MERA brokken voor uw hond.

En als wij dan samen de beste MERA hondenvoeding voor uw hond hebben uitgekozen, wilt u de bestelde brokken natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Ook dat regelen wij graag voor u!
Via de MERA PETFOOD NL shop bestelde hondenbrokken worden meestal de volgende werkdag keurig verpakt bij u thuis afgeleverd, ook op zaterdag als dat voor u beter uitkomt.

Duitse topkwaliteit hoeft niet duur te zijn, overtuig uzelf.

Door een modern en zeer efficiënt bedrijfsproces met lage overheadkosten en zonder dure reclame acties op TV en Radio, kunnen wij de MERA hondenvoeding tegen zeer gunstige prijzen aanbieden. Bestelt u een dubbelpak dan geven wij u nog een extra korting. Ook op deze manier helpen wij u graag!

Laat u adviseren en koop de MERA brokken bij de officiële importeur voor Nederland.
Wij geven u garantie op de kwaliteit en versheid van de MERADOG producten.
Heeft u toch een klacht over de MERA voeding dan nemen wij uw bestelling terug en leveren u gratis een nieuwe verpakking MERA brokken.

Neem nu contact met ons op, wij staan voor u klaar!

Uw MERA PETFOOD NL team.

Voedingsadvies

Wij geven u graag persoonlijk advies over welke Mera voeding het best geschikt is voor uw hond! Vul het formulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een Mera advies per e-mail. Natuurlijk mag u altijd telefonisch kontakt opnemen met dringende vragen.

Gratis voedingsadvies