Gratis voedingsadvies

Lees meer

Levering / Retouren

Levering

De levering van de producten geschiedt per pakketdienst als de producten gereed zijn voor verzending aan u.

De door Meradog NL vof opgegeven levertijden zijn slechts indicatief, standaard is onze levertijd 5-10 werkdagen. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat. U bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voorzover dat noodzakelijk is.
Indien het door u bestelde artikel niet voorradig blijkt te zijn zal hiervoor contact met u opgenomen worden waarbij Meradog NL vof u de verwachte levertijd zal melden en deze zo spoedig mogelijk zal nazenden volgens daarvoor geldende voorwaarden.

Retouren

Een geleverde Meradog NL bestelling kan een afnemer uitsluitend aan Meradog NL retour sturen na een akkoord per e-mail van Meradog NL. De volledige kosten van het retour sturen komen voor rekening van de afnemer. Meradog NL zal het aankoopbedrag minus 25% voor de behandelingskosten, alleen terug storten aan de ontvanger indien het geleverde product ongeopend en 100% deugdelijk retour is ontvangen.

Indien een product niet, of niet 100% deugdelijk retour komt, volgt er geen retour betaling en zal het product worden afgevoerd.

Voedingsadvies

Wij geven u graag persoonlijk advies over welke Mera voeding het best geschikt is voor uw hond! Vul het formulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een Mera advies per e-mail. Natuurlijk mag u altijd telefonisch kontakt opnemen met dringende vragen.

Gratis voedingsadvies