Gratis voedingsadvies

Lees meer

Nature’s Effect

15 oktober 2018

Nature’s Effect, een revolutie op het gebied van hondenvoeding

In NATURE’s  EFFECT combineren we een hoog percentage vers vlees met zichtbare, natuurlijke superfoods van eigen bodem (Duitsland) tot drie verschillende smakelijke varianten die het welzijn van uw gezinshond ondersteunen.

De menu’s zijn verkrijgbaar in de varianten eend, wild zwijn en rundvlees als droogvoer of nat voedsel in blik.

Bij de bereiding hechten we veel waarde aan de kwaliteit en oorsprong van alle ingrediënten. Daarom maken de selectie van waardevolle ingrediënten, de kwaliteitscontroles en de zorgvuldige productie van onze producten in Duitsland deel uit van onze traditie. Door ons speciale productieproces worden de natuurlijk ogende brokjes langzaam en voorzichtig gebakken.

In het recept mijden we bewust granen (gluten), exotische vleesbronnen, kleur- en smaakstoffen, conserveermiddelen, genetisch gemodificeerde ingrediënten, suiker, soja en vitamine K3.

U vindt deze producten onder “Speciaal voer”.

Voedingsadvies

Wij geven u graag persoonlijk advies over welke Mera voeding het best geschikt is voor uw hond! Vul het formulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een Mera advies per e-mail. Natuurlijk mag u altijd telefonisch kontakt opnemen met dringende vragen.

Gratis voedingsadvies